Tuesday, 5 May 2015

Mode Terlebih Rajin aka Lemau Kerja

Alhamdulillah,

AF dah datang tengahari ni. Memang sekejap simptom pms kali ni. Semalam breast bengkak & sakit, pagi ni sakit pinggang, tengahari terussss.. Lagi parah ingatkan just mukadimah macam biasa, melengah la ke toilet.. skali tu diaaa. Dah ade warna pada spenda.. (sori, untuk bacaan 18 tahun ke atas sahaja!) hehuww.. Biasa lama, kalau tengahari macam ni mukadimah, petang baru heavy flow.

Erm, takpa takpa...masih boleh bertahan..

So, esok mula progynova dan femoston la. Doc kata boleh mula either D1 @ D2, kalau macam ni saya amik D2 la...

Moga dipermudahkan urusan kali ini. Kawan-kawan boleh la bagi petua tebalkan lining plak.. hihi. Yang tu memang nolly nak improve.

2 comments:

  1. All the best noly.,akak tak layak bagi tips pasal tiap kali transfer lining tak pernah sampai 0.8cm pun...huhu..tapi jangan risau, kun faya kun..kuasa Allah semata2.,inshaAllah..semoga segalanya berjalan lancar buat noly..Amin..

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah..betul tu, semua kuasa Allah, moga dipermudahkannya.

    ReplyDelete