Monday, 30 March 2015

Hey Little Fighter!


6 comments:

  1. Salam,wish u all the best,i da baca mostly story u dalam blog ni,bila dpt tahu my husband pun Azospermia Alhamdulillah i jmpa blog u now i dah paham serba sedikit pasal Azospermia,We already follow up with the doctor at Lam wah ee but the doctor said my husband blood test x berapa bagus,tp dia suggest for tesa operation,doakan ya semoga Allah bg keajaiban,tq for sharing dear,lots information

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam, thank you dear.. Alhamdulillah kerana ia menjadi ilmu yang bermanfaat.
      Saya doakan yang terbaik buat awak dan suami...semoga ada keputusan yang baik untuk step seterusnya, ye. All the best!!

      Delete
    2. Tq dear,betol sgt sgt bermanfaat,sy bca blog awk smpai ke pg,esk pg trus cite kat husband then dia agree nak g jmpe Dr,kalau x bfore ni lpas je sperm test kitorang buntu x taw nk buat apa,Alhamdlillah Allah temukan blog ni,atleast taw step by step nak follow up,In Shaa Allah lpas ni husband akan operation dkat tropicana sbb Lam wah ee just nak buat tesa sbb dia ckp blood test x brapa bgus maybe dlm 30 percent ada or x da,kalau kat tropicana dia akan cr sampai jmpa,tesa,pesa lg satu apa ntah.Doakan awk juga dpt zuriat nanti,Amin thanks Alot 😘

      Delete
    3. Alhamdulillah..so kira consult kat tropicana la ye. Wish u all the best. Jgn lupa bg suami amik supplement dlu before the operation.. vitamin e with selenium, zink, c... semoga soerm yg jumpa sihat2.

      Delete
    4. In Shaa Allah dkat Tropicana sbb Lam Wah Ee dia cma buat tesa je kan,Tropicana plak bg jminan akk cr sampai jmpa,In Shaa Allah skrg ni husband makan Sperman Himalaya,Vit E,Zinc Dan C tq awk harap jmpa sperma walaupun Dr ckp kemungkinan 40 percent In Shaa Allah Moga Allah bg rezeki utk kita 😄

      Delete
    5. InsyaAllah... Semoga kita semua berjaya.

      Delete