Wednesday, 21 January 2015

IVF Is..

IVF is equivalent to an exam.

The likelihood of passing an exam (aka. achieve a pregnancy) is increased
if you are prepared for it.

Half of the battle is won not during the battle itself
but during the preparation for the battle.

...


TRUE!

5 comments:

  1. err.. kalo dah 2 kali buat IVF, kira dah menang sekali la kan? (half won in each IVF)... heheheh... :-)

    ReplyDelete
  2. haha.. for me.. period tu pun cam exam gak.. haha nak tunggu result cam tunggu result exam.. setakat ni x pernah lagi lulus..hehe

    ReplyDelete
  3. saya pun belum, hehe... takpe, kita cuba lagi, insyaallah akhirnya berjaya

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Salam per kenalan sis. Baru terjumpa blog sis ni. Suami kita nampak nya mengalami masalah yang sama. Boleh kita berhubung dengan lebih lanjut? Saya adalah pengasas bagi support group dan ingin mengumpulkan mereka yang ada masalah yang sama seperti kita di dalam satu group agar kita semua Boleh saling bantu membantu. Mohon hubungi saya di shazrinas@gmail.com jika berminat ya sis.

    ReplyDelete