Wednesday, 19 November 2014

Thank Youuuuu

Salam,

Terima kasih kepada kawan-kawan yang laju memberi informasi kepada saya tentang entry terbaru Dr. A ni. Baru je saya angan-angankan untuk import embrio kami dari Penang ke KL dalam post yang lalu, tup tup dah ada jawapannya >> http://dradilah.blogspot.com/2014/11/transporter-2-and-transporter-3.html

Ada yang send mesej pada what's app, ramai yang komen pada post tersebut juga. Lepas baca tu rasa makin berkobar-kobar nak jumpa Dr A. Rasa dah boleh senyum, tapi masih ada ragu sikit sebab most cases yang ditulis.. Transporter 1, 2 dan 3 tu semua import dari hospital sekitar KL.

Again! Our snow babies di Penang. Tapii... Pada IVF talk Sabtu lepas, kami ajukan soalan ni pada doktor..

"Doktor, kami nak buat FET. Tapi frozen embrios di hospital lain, boleh ke bawa ke sini?"

Doktor jawab, "Boleh, takde masalah."

"Tapi hospital di Penang.." Masih ragu-ragu..

"Kos la mungkin lain sikit sebab di KL kita charge RM200.. Penang di mana?"

Suami saya laju menyampuk, "Lam Wah Ee.. Tak kisah bayaran berapa, asal boleh bawa.."

Doktor sebut lagi, "Boleh.. that will be our transporter 4."

Ya Allah...Alhamdulillah. Mudah urusan setakat ini. Setiap jawapan doktor tu saya dengar dengan degupan jantung yang sangat lajuuuu... Rasa sangat degupan tu macam mengetuk-ngetuk tulang dada.

Gembira. Serius gembira.

Alhamdulillah, Thank You Allah. Thank You Dr. Thank You Friends!

4 comments:

  1. Alhamdulillah kn bila dgr jwpn doc tu...So,nanti bila dh confirm wat treatment ngn doc A,nanti blhlah join group whatsapp Pantai lak lepas tu😁.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... smg Allah terus permudahkan untuk Nolly... amin...

    ReplyDelete