Monday, 1 April 2013

Check Up Day 12

29 Mac 2013.

Appointment lagi  untuk pantau saiz telur. Seperti biasa saiznya doktor sebut, nurse catat. Masih jugak saya lupa nak kira ade berapa sebab asyik tengok di skrin telur-telur tu. He5

Lepas siap doktor Tee beri tarikh untuk OPU dan TESE iaitu 2 April 2013. Huh, berdebarnya rasa. Kena balik siap sedia, dan habiskan saki baki Suprefect & Gonal F injection.

Masa di kaunter sebelum balik, nurse terangkan lagi apa yang perlu dibuat.


Saya memang suka kalau diberi note tulisan tangan macam ni. Boleh rujuk anytime. 

So, Last dose Gonal F (malam) adalah 30/03/2013.
Last dose Suprefect (pagi) adalah 31/03/2013.
Suntikan HCG perlu amik di klinik pada 31/03/201 malam. Yang ni kena gi metro dan nurse yang injectkan, di punggung. He5. 

No comments:

Post a Comment